« Το μέλλον δεν θαρθεί

από μονάχο του, έτσι νέτο – σκέτο,

αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς…» (Β. Μαγιακόφσκι)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση στη Ν/Ζώνη, Τρίτη 2 Οκτώβρη- 10.00πμ




ΚΑΛΕΣΜΑ


 Συνάδελφοι Μεταλλεργάτες, εργαζόμενοι της Ν/Ζώνης,

Πραγματοποιήθηκε η μαζική συγκέντρωση των μεταλλεργατών της Ν/Ζώνης που κάλεσε η Εργατική Ενότητα την Τρίτη 25 του Σεπτέμβρη.
Αυτό που κυριάρχησε μπροστά στην τραγική κατάσταση που έχουμε οδηγηθεί (Ανεργία, Εξαθλίωση, Διάλυση του κλάδου μας, εγκληματικά μέτρα που ισοπεδώνουν τη ζωή μας…) ήταν η ανάγκη να μετατρέψουμε την πιάτσα των ανέργων στο Πέραμα, πιάτσα αντίστασης, οργάνωσης   και αγώνα.
Όλοι οι συνάδελφοι, δεσμευτήκαμε με δεδομένη τη δυσκολία της επικοινωνίας μεταξύ μας, να βοηθήσουμε να φτάσει αυτό το κάλεσμα σε όλους και την επόμενη ΤΡΙΤΗ 2 του ΟΚΤΩΒΡΗ, στις 10 το ΠΡΩΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.
Η Εργατική Ενότητα, ενημέρωσε τους μεταλλεργάτες για την πρότασή της στο Δ.Σ. του Συνδικάτου, για άμεση πραγματοποίηση Γ.Σ, όπου η Διοίκηση που κατά τη γνώμη μας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την ταχτική που έχει επιβάλει η πλειοψηφία, να τεθεί στην κρίση των συναδέλφων που θα κληθούν να αποφασίσουν για την ανάγκη συγκρότησης Επιτροπής Σωτηρίας, ανασυγκρότησης και αγώνα, μπροστά στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έχοντας κατά νου πως για εμάς, ο χρόνος έχει τελειώσει από καιρό…
Για όσους προβάλουν το επιχείρημα πως το Νοέμβρη έχουμε εκλογές στο Συνδικάτο, πρέπει να καταλάβουν πως η νέα διοίκηση καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του 2013…
Θα έρθει και η ώρα των εκλογών και εκεί θα κριθούμε όλοι…
Μέχρι τότε, τι κάνουμε;
Εμείς λέμε πως πρέπει να τελειώνουμε με το βιολί της έντονης κομματικοποίησης και τις κομματικές περιχαρακώσεις που επιβάλλει η πλειοψηφία και έχει συμβάλει στη διάλυση του Συνδικάτου και του κλάδου.
Σε αυτό συμφώνησαν όλοι οι συνάδελφοι στη συγκέντρωση.
Τα πήγαιν’ έλα ελαχίστων συναδέλφων που μεθοδεύει η ΑΕΜ ΠΑΜΕ, δε μπορεί να είναι ο αγώνας των χιλιάδων εργαζομένων της Ν/Ζώνης.
 Αυτά μόνο στην απογοήτευση και την παραίτηση οδηγούν.

ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

Σε αυτό το δρόμο, καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Ν/Ζώνης, τα αισιόδοξα μηνύματα από τη μεγάλη συμμετοχή στην πανεργατική απεργία και τις διαδηλώσεις, πρέπει να αξιοποιηθούν δημιουργικά.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗ Ν/ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου