« Το μέλλον δεν θαρθεί

από μονάχο του, έτσι νέτο – σκέτο,

αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς…» (Β. Μαγιακόφσκι)

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όχι στην ποινικοποίηση των Εργατικών Αγώνων



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Όχι στην ποινικοποίηση των Εργατικών Αγώνων
Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες

Την Πέμπτη 4/10/2012 το πρωί, το κράτος της τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού ξανακτύπησαν.

Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, που 6 μήνες τώρα παλεύουν, για το ιερό δικαίωμα στη δουλειά, για την επαναλειτουργία του κλάδου μας, για την αξιοπρέπειά τους ενάντια στις πολιτικές των Τσοχατζόπουλων των Μεϊμαράκηδων των Σπώκων, των Βενιζέλων και των Παναγιωτόπουλων.

Το σκάνδαλο των Ναυπηγείων και η διάλυση του κλάδου μας είναι δικό τους έργο.

Είναι ολοφάνερο, πως μπροστά στην δίκαιη αγανάκτησή μας και όσο αυξάνεται η αγωνιστική μας κινητοποίηση, όλο και περισσότερο θα έχουμε απέναντί μας, την βία του κράτους και του παρακράτους που αναλαμβάνουν την βρώμικη δουλειά, της καταστολής των εργατικών αγώνων μας, ενάντια στα μνημόνιά τους, για να μην περάσουν τα εγκληματικά τους μέτρα για να μην καταδικαστούμε εμείς και τα παιδιά μας στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο ενωτικός μας αγώνας χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και τις αρρώστιες του παρελθόντος πρέπει να είναι οι απαντήσεις μας.

Η επαναλειτουργία του Σκαραμαγκά με όλες του τις μονάδες ανοιχτές είναι υπόθεση που αφορά άμεσα και τους εργαζόμενους της Ν/Ζώνης, είναι υπόθεση του κλάδου μας συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου